FrançaisEnglish

kenniscentrum voor de voedingsindustrie

slide4 slide2 slide1 slide5
 
home projects about contact
  • what-thumb Met de hulp van wetenschappen, techniek, creativiteit, knowhow en expertise opgebouwd door jarenlange ervaring met ingrediënten en processen, ontwerpt en ontwikkelt QUOMAK industriële recepturen.

  • history De fundamenten voor QUOMAK zijn reeds in 1887 gelegd met de Leuvense mosterdmaalderij van de familie Vleminckx. Vandaag bestaat QUOMAK meer dan 25 jaar en hebben we met Yves Vleminckx als Creative Director meer dan 4 generaties knowhow in huis.

  • RandD Of het nu gaat over koel verse salades, Aziatische roerbaksauzen, stevia ketchup of hartige vegetarische nuggets, wij willen applicatie knowhow en food concepten ontwikkelen en in uw bedrijf implementeren als strategische innovatie. De core competenties van QUOMAK liggen in het domein van de hartige producten ontwikkeld als vers, gepasteuriseerd, gesteriliseerd en/of als diepvriesproduct. Als voorbeeld, de opstart van een afdeling voor het produceren van diepvries coatings rond garnaal of de opstart van plantaardig vlees bij een fabrikant van eiproducten. Verschillende van onze ontwikkelingen resulteerden reeds, bij ons of bij onze klant, in een octrooi.

  • history Een innovatie project bij QUOMAK loopt over de volgende stappen. Holistische benadering van wat mogelijk en haalbaar is. Voorstudie en advies voor product en proces. Aanmaak labostalen tot goedkeuring klant. Assistentie bij de industriële testen. Opstart van de productie en de incrementele opvolging voor nieuwe producten.

  • who-we-are Het QUOMAK team bestaat uit een groep van diverse voedingsdeskundigen die samenwerken met onderzoekcentra van ingrediënten fabrikanten, universiteiten, onafhankelijke instituten en hogescholen.

  • smart-thumb Wie niet groot is moet slim zijn. Slimme kmo's zoeken actief naar samenwerking. De moordende concurrentiestrijd binnen de voedingsindustrie voor een plaats op het schap in de supermarkt verplicht elke fabrikant op zoek te gaan naar « meerwaarde producten » of om tegen een lager kost te kunnen produceren. WIJ KUNNEN U DAARBIJ HELPEN.

    QUOMAK DE SLIMME WEG NAAR MEERWAARDE


Get in Touch


Partners